+Immortal Hunters+
3 posters
FORUM LuD'u :: Klan :: CW
Strona 1 z 1
+Immortal Hunters+
temat poświęcony walką z klanem nieśmiertelnych
tak więc LuD rozegrał swoją pierwszą klanówkę
naszym pierwszym przeciwnikiem był zespół z +IH+ oczywiście przegraliśmy ;P (wyniki podam później bo nie pamiętam )
na uwagę zasługuje fakt iż do walki z naszym "świeżutkim" klanem Nieśmiertelni wystawili dwóch swoich najlepszych graczy ( Kozi i Caesar )
tak więc chciałem serdecznie podziękować przeciwnikom za okazany w ten sposób szacunek no i za jakiś czas liczę na rewanż
tak więc LuD rozegrał swoją pierwszą klanówkę
naszym pierwszym przeciwnikiem był zespół z +IH+ oczywiście przegraliśmy ;P (wyniki podam później bo nie pamiętam )
na uwagę zasługuje fakt iż do walki z naszym "świeżutkim" klanem Nieśmiertelni wystawili dwóch swoich najlepszych graczy ( Kozi i Caesar )
tak więc chciałem serdecznie podziękować przeciwnikom za okazany w ten sposób szacunek no i za jakiś czas liczę na rewanż
Samael- Liczba postów : 4
Data rejestracji : 17/04/2008
Re: +Immortal Hunters+
Przypominam, że miałeś dać tą informację jeszcze przed rozegraniem walk . . .
Ale ten rewanż to z innym wynikiem będzie !
Bo tak to to było:
expit 0:5 Caesar
expit 0:5 Kozi (ostrzegałem go, że na kacu źle gram, a wierzyć nei chciał -.-'')
Samael 2:3 Caesar
Samael 1:4 Kozi
Ale ten rewanż to z innym wynikiem będzie !
Bo tak to to było:
expit 0:5 Caesar
expit 0:5 Kozi (ostrzegałem go, że na kacu źle gram, a wierzyć nei chciał -.-'')
Samael 2:3 Caesar
Samael 1:4 Kozi
Re: +Immortal Hunters+
Podziękuje wam jeszcze raz za świetną i szybką grę oraz wspaniałą organizację. Squad wystawiliśmy taki jaki był xD Dobrze, że nie obraziliście się za to
Caesar- Liczba postów : 1
Data rejestracji : 15/05/2008
FORUM LuD'u :: Klan :: CW
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: